Skip to main content

Comcoaching: coaching en praktijk voor pedagogiek

Je kunt pas de juiste vraag stellen als je niet bang bent voor het antwoord.

Werkwijze

Werken met mensen draait om contact. Ik ben sensitief, nieuwsgierig, empatisch, eerlijk, provocatief en altijd op zoek naar openhartig contact.

Na het invullen van het contactformulier neem ik binnen 24 uur telefonisch contact op. Hierin maken we nader kennis met elkaar en als het voor alle partijen 'goed' voelt, stuur ik het aanmeldformulier op. Hierna maken we persoonlijk kennis. Dit gebeurt bij u thuis, zodat het voor mij duidelijker wordt hoe jullie wonen/opgroeien. We bespreken het aanmeldformulier en de wensen voor het coachen.

Ik doe wat nodig is. Zijn dat een op een gesprekken in de praktijk prima! Is het passender om dat al lopend buiten te doen, door samen met mijn hond te lopen of juist meer coachend op school? Het is allemaal prima! Samen bespreken we welke vorm van coaching het meest aansluit.

Kosten

Consult

60 min is €70,-
90 min €100,- 

incl btw

Outdoor valley

‘Als je aarzelt groeit je angst; als waagt, groeit je moed’

In het survivalbos van outdoor valley gaan we samen aan de slag met je uitdagingen. Sporten brengt het puurste in ons naar boven en dat is waardevol om mee aan de slag te gaan. Hoe bekijk je iets wat je spannend vind? Doe je een stap naar voren, bedenk je hoe je deze hindernis wil aanpakken, of liever uit de weg gaan? Door fysiek aan de slag te gaan en het coachen daarop af te stemmen, groei je als persoon.

Een uur outdoor valley coaching in het surivalbos €80,- incl btw

Ingebrepen

Telefonische en per mail korte vragen zijn bij de prijs inbegrepen.